#AllaHjärtansSak har startat

Idag, torsdagen den 15 februari är det premiär för den reguljära verksamheten #AllaHjärtansSak på Malmö e-sportcenter! Verksamheten, som är en del av projektet Digital Social Fritid, har som mål att bidra till en mer meningsfull fritid till Malmös nyanlända ungdomar och vi önskar att ge ungdomarna möjlighet att upptäcka, utforska och utöva e-sport.
Digital Social Fritid har initialt inlett samarbeten med EnsamKommandes förbund, YallaTrappan, Somaliland förening i Malmö Chae TKD Malmö och EBIB-projektet för att nå målgruppen och är i fortsatt expanderingsfas!
Tillhör du en organisation som arbetar med målgruppen och vill vara med? Tveka inte att höra av er till oss på nicole@malmöesport.se .

Som vanligt så är Digital Social Fritid ett projekt som drivs av Malmö e-sport i samarbete med Spelens Hus och Sverok Skåne. Projektet finansieras med medel från Arvsfonden.

Syntolkning: Vit bakgrund med Digital Social Fritids logotyp och tre band med texten ”#AllaHjärtansSak – Verksamhet för nyanlända ungdomar – Torsdagar 17:00 – 20:00 på Malmö e-sportcenter”. Längst ner finns logotyperna för Malmö e-sport, Sverok Skåne, Svensk e-sports Code of Conduct, Spelens Hus & Arvsfonden.

 

Kommentera