Avdelningar

Verksamheten i Malmö e-sport sker i våra verksamhetsgrupper som vi kallar avdelningar.  Vi har tre olika sorters avdelningar:

Allmänna avdelningar (Grenavdelningar)14102334_757169981091610_3961716481853113663_n
I våra allmänna avdelningar sker bred verksamhet för många personer ofta kopplat till en viss aktivitet eller en viss e-sportgren (grenavdelning). Bland våra allmänna avdelningar har vi exempelvis Mes media som jobbar med att skriva om e-sport och  göra reportage från föreningen och andra aktörers event. Bland våra grenavdelningar kan du hitta vår League of Legends- och vår Super Smash- avdelning som arrangerar bootcamps, träningstillfällen och tävlingar mm inom respektive gren.

Skolavdelningar
Malmö e-sport består till största del av ungdomar och därför har det blivit naturligt att skapa avdelningar som fokuserar på verksamhet kring de skolor där vi har mycket medlemmar. Skolavdelningarna samverkar i vårt skolnätverk för att göra det möjligt att arrangera skolmästerskap. Mer om detta kan ni läsa på http://malmoesport.se/skola/

Lagavdelningar
Den sista och potentiellt viktigaste verksamhetsnivån vi har inom Malmö e-sport är våra lagavdelningar. Det är oftast väldigt små grupper på ca 3-8 personer som gått tillsammans för att bilda ett lag. Inom flera e-sportgrenar krävs det ett lag på fem personer för att kunna tävla. Våra lagavdelningar är vårt sätt att organisera lag så att vi kan erbjuda dem träningstider och annat stöd anpassat efter just deras behov.

 

Kommentera