Bli medlem

E-sporta hos oss!

Hos oss på Malmö e-sport kan du antingen starta ett eget lag lag, eller gå med i ett befintligt lag. vi har något för alla! Vi har medlemar som är engagerade i allt från Fortnite och CS till klassiker på Nintendo som Smash Bros.

Länken nedan leder till ett nytt fönster, då registreringen sker via Sverok (Spelhobbyförbundet). Medlemskapet kostar ord. 100:-/år.

BLI MEDLEM!

Alla är välkomna

Malmö e-sport består av en mix av personer med olika åldrar och bakgrund. Vi har lag som tävlar på hög nivå men även medlemmar som kommer till Malmö e-sportcenter för att ha kul när de spelar. Gemensamt för alla är att vi älskar gaming och e-sport.

BLI MEDLEM!
E-sport och gaming på MEC och Events

Vi ses på Malmö e-sportcenter!

Malmö e-sport syns även på flera events. Ni kanske har träffat oss på Vinterspelen, DreamHack eller MalmöLAN? Eller så såg ni oss på Gymnasiemästerskapet i Malmö Arena?

Ställ gärna frågor om du undrar vad Malmö e-sport kan göra för dig? Du kan vara en förälder, en ungdom, en spelare som söker ett lag eller kanske ett lag som söker en plats att träna på?

Malmö e-sportcenter har flera lagrum med datorer ochkonsoler, vi har även ett kök och en chillhörna där vi har viewing parties.

Frågor? Mejla oss på info@malmoesport.se

BLI MEDLEM!

Uppgifter för eventbetalning
Plusgiro: 169 79 85-8 Swish: 1232649119 Gör inbetalningen med namn och vilket event du betalar för som meddelande


Stötta Malmö e-sport
Vill du stötta Malmö e-sport i främjandet av e-sporten i Malmö? Vi jobbar aktivt för en bättre miljö inom e-sport och för att synliggöra och möjliggöra det snabbast växande ungdomsintresset i Sverige. Swisha din stödgåva till: 1232371722