EXTRA ÅRSMÖTE 2018 – kandidera till styrelsen!

EXTRA ÅRSMÖTE 2018 – kandidera till styrelsen!
Malmö E-sport kommer att ha ett extra årsmöte som äger rum enligt följande:

Plats: Malmö E-sportcenter, Bangatan 7, Malmö.
Datum: Söndag 15 Juli 2018
Tid: 13:00

Malmö e-sport, Malmös största förening för e-sportande ungdomar som bland annat driver Arvsfondenprojektet Digital Social Fritid, söker medlemmar till styrelsen. Är du intresserad av e-sport och har erfarenhet eller intresse av styrelsearbete? Kandidera till Malmö e-sports styrelse!
På extra årsmötet hålls tre fyllnadsval till Malmö e-sports styrelse: ordförande, vice ordförande och ledamot. För att en person ska vara valbar måste denna nomineras eller kandidera till valberedningen senast den 8 juli.
Nominera eller kandidera genom att fylla i detta formulär https://goo.gl/forms/Kce9AEkW5U5rWowd2 eller skicka ett mail till valberedning@malmoesport.se med fullständigt namn och kontaktuppgifter till kandidaten. Valberedningen kommer sedan ta kontakt för en intervju.
Valberedningen ser gärna att kandidaterna är införstådda med att uppdraget innebär 2-5 timmars ideellt arbete per vecka och att Malmö e-sport är en förening med anställda vilket innebär att det i uppdraget kan ingå arbetsgivaransvar. Arbetsgivaransvaret är arvoderat.
Det går förstås självklart bra att kontakta valberedningen på valberedning@malmoesport.se med frågor angående processen. Stort tack för era förslag på kandidater!

Ni hittar möteshandlingarna här: https://drive.google.com/…/193Dqdtv5mbigMZCvoWaY9SaGI…/view…

Kommentera