Föreningen Malmö e-sport

malmö e-sport ikon svart
Malmö e-sports logo föreställer gripen från Malmös stadsvapen med ett headset. Design: Dominic Ninmark.

Malmö e-sport är en förening som är ansluten till Sverok och Svenska e-sportförbundet som arbetar för att organisera e-sporten i Malmö. Genom att organisera e-sporten kan vi  skapa en stark grund för e-sportutövare att växa och bli bättre inom sin gren. Det ger oss även möjligheter att finansiera e-sporten och skapa träningsplatser och ytor för spelare att träffas.

Malmö e-sport är en förening bestående av ett flertal avdelningar som alla arbetar för ett bättre Malmö för e-sportutövare. Det kan vara en lagavdelning som fokuserar sin verksamhet på det egna laget och strävar efter att bli bättre eller en LAN-avdelning som försöker skapa platser där vi kan träffas, tävla och ha roligt tillsammans.

E-sporten är det snabbast växande idrottsutövandet i Sverige där ungdomar spelar digitala spel med hopp om att få bli proffs i framtiden. Det påminner mycket om fotbollsintresserade ungdomars kämpande och drömmar, fast sporten är digital och det är snabbtänkthet och fingerfärdighet som räknas snarare än muskelstyrka.

Malmö e-sport jobbar för att lyfta e-sportens status, genom allt från e-sportkvällar på sportbarer och möten med politiker men framförallt genom att organisera och skapa möjligheter för e-sportutövare i Malmö.

Vill du bli medlem i Malmö e-sport?
Vill ditt lag organisera sig genom Malmö e-sport?
Kontakta info@malmoesport.se

Medlemskapet i Malmö e-sport kostar 100 kr/person och kalenderår.
För detta får du ta del av Malmö e-sports nätverk, aktiviteter, resurser och träningsplatser.
Ditt medlemskap hjälper Malmö e-sport att göra e-sporten synlig och accepterad i samhället. 
Styrelsen jobbar kontinuerligt på att öka värdet i medlemskapet.

Kommentera