Kontakt

För allmänna frågor får ni gärna skicka mail till: info@malmoesport.se

Eller besök vår Facebook

 

Föreningens Styrelse 2017

Chris Jonasson, Ordförande. Pronomen: Hen. Chris är en så kallad föreningsräv som varit aktiv i ungdomsrörelsen sedan urminnes tider. Hen brinner för jämlikhetsfrågor, föreningsdemokrati och ungdomars rätt och möjlighet att representera sig själva i alla sammanhang. Favoriten just nu är Overwatch men hen kan lika gärna ses battla snipers mid eller som The Queen of Drones i Starcraft 2. ”If I can’t play it’s not my revolution”.

Ylva Grufstedt, Vice ordförande. Pronomen: Hon. Ylvas favori te-sport är Starcraft och hon tycker mycket om heavy metal och hårdrock.

Alec Gora, Ledamot. Pronomen: Han. Alec är killen som gärna dygnar, fixar på event och spelar snabba shooters eller långa rollspel. Han gillar teknik och är den du ska fråga om du vill ha hjälp eller råd när du ska skaffa dig ny utrustning.

Malcolm Nihlén-Green, Ledamot. Pronomen: Han. Malcolm är en av föreningens hardcore datanördar, som hellre sitter med en kopp kaffe och pillar med lite Java än något annat. han hänger gärna med och spelar i princip vilket spel som helst, men ska det spelas singleplayer blir det oftast uteslutande Scrap Mechanic eller Kerbal Space Program.

Tim Andersson, Ledamot. Pronomen: Han. Timothy (John) är en engagerad arrangör och aktiv medlem i Sveriges smash-community, men spelar allt möjligt på semi-seriös nivå. Tycker om det mesta om det inte finns något skäl att inte göra det.

Ivan Blomberg, Ledamot. Pronomen: Flytande, men hen föredras. Ivans favorite-sport är Overwatch. Hen har en väldigt bra inlärningsförmåga, mycket tålamod och en passion för politiskt arbete, speciellt jämlikhetsfrågor.

Gal Teyar, Suppleant. Pronomen: Han. ”Jag heter Gal och mina favorit e-sporter är League of Legends och Super Smash Bros. Melee. Jag är inte en person som gillar att ta för mycket ansvar själv, men ger gladeligen idéer om saker som kan göras.”

Nils Fagerberg, Suppleant. Pronomen: Han. ”Halloj, jag heter Nils – strategisk mastermind, hobbymästerkock, fäktare, matematiker och bokmal. Gillar leg days, hembakat, ordvitsar och ironi och lyssnar uteslutande på The Shaggs. I e-sportväg pysslar jag mest med Super Smash Bros. Melee och står bl.a. bakom måndagssmash och turneringsserien The Fager Haus.”

Mikael Köhler, Suppleant, Pronomen: Han. Mikael ”MightyMike” Köhler är en karaktär med många hattar (dock äger han endast en faktisk hatt). Favorit e-sporten är utan tvekan Dota 2, men han uppskattar e-sporter och spel i alla former.

 

Organisationsnummer:
802489-4183