Malmö e-sport

Skånes största e-sportförening!

Malmö e-sport är en Sverokförening som arbetar för organisera e-sporten i Malmö. Genom att organisera e-sporten kan vi skapa en stark grund för e-sportutövare att växa och bli bättre inom sin gren. Det ger oss även möjligheter att finansiera e-sporten och skapa träningsplatser och ytor för spelare att träffas.


Malmö e-sport är en förening bestående av ett flertal avdelningar som alla arbetar för ett bättre Malmö för e-sportutövare. Det kan vara en lagavdelning som fokuserar sin verksamhet på det egna laget och strävar efter att bli bättre eller en LAN-avdelning som försöker skapa platser där vi kan träffas, tävla och ha roligt tillsammans.


E-sporten är det snabbast växande idrottsutövandet i Sverige där ungdomar spelar digitala spel med hopp om att få bli proffs i framtiden. Det påminner mycket om fotbollsintresserade ungdomars kämpande och drömmar, fast sporten är digital och det är snabbtänkthet och fingerfärdighet som räknas snarare än muskelstyrka.


Malmö e-sport jobbar för att lyfta e-sportens status, genom allt från e-sportkvällar på sportbarer och möten med politiker men framförallt genom att organisera och skapa möjligheter för e-sportutövare i Malmö.

BLI MEDLEM