Nominera till Malmö e-sports styrelse 2020!

Välkommen att nominera dig själv eller någon annan till Malmö e-sports styrelse för år 2020. Som förtroendevald medlem i styrelsen är du med och driver verksamheten i det lilla och det stora. Det kan vara genom att hantera föreningens ekonomi, planera och driva aktiviteter, sköta lokalen, stötta medlemmar och avdelningar, göra reklam för föreningen eller engagera dig i något av Malmö e-sports projekt, till exempel Arvsfondsprojektet Digital Social Fritid.

Valberedningen söker just nu efter personer som är intresserade av att på ideell basis sitta i styrelsen och därmed fortsätta driva föreningen och utveckla den!

Valberedningen söker personer som har möjlighet att lägga 4-6 timmar på ideellt föreningsarbete i veckan. Vi söker personer i alla åldrar och med olika bakgrund. Vi ser gärna nominerade med erfarenhet av revisor- och kassörsarbete samt personer med erfarenhet av arbetsgivaransvar.

Malmö e-sport drivs ideellt, men har ett antal anställda. Därför har en styrelseledamot arbetsgivaransvar.

Nominera dig själv eller någon annan via länken nedan, så tar valberedningen kontakt med er så snart som möjligt. Du kan skicka in nomineringar och fylla i nomineringsenkäten fram till och med 15 januari 2020. Det finns ingen gräns på hur många nomineringar du kan skicka in.

NOMINERA HÄR!