Nytt årsmöte lördagen 28 mars

Nu på lördag den 28 mars kl 11:00 är det dags för det nya årsmötet. Förra gången var inte alla dokument helt klara, men ni har vi fått klartecken från revisorn att köra!

Årsmötet kommer att vara på Malmö e-sportcenter (Bangatan 7) eller digitalt (håll utkik här eller i sociala medier för länk till mötet) Alla medlemmar är välkomna att delta.

Medlemmarna är det viktigaste vi har i Malmö e-sport, utan er finns det ingen förening. I år är det viktigare än någonsin att närvara på årsmötet av två anledningar:

  1. Ett stort och viktigt beslut ska behandlas. Huruvida Malmö e-sportcenter (ej föreningen, utan lokalen vi just nu sitter i) ska avvecklas för att låta föreningen växa igen på en ny plats.
  2. Att föreningen är i stort behov av att våra medlemmar engagerar sig i Malmö e-sport, både ideellt och som styrelseledamöter. Alla medlemmar har möjlighet att sitta i styrelsen och föreningens framtid hänger på att engagerade personer inom föreningen engagerar sig på styrelsenivå, i år mer än någonsin.

Viktiga frågor som kommer behandlas är:
– Vad ska föreningen göra under 2020?
– Ska föreningen stänga Malmö e-sportcenter när projekten tar slut?
– Vilka ska sitta i styrelsen och leda föreningen 2020?
– Vilka förutsättningar ska gälla för avdelningarnas budgetutrymme 2021?

Hoppas vi alla ses på lördag!

Handlingar till årsmötet (OBS! del 7 och 13 läggs till så fort de är helt klara):

One Response

  1. […] Previous: Previous post: Nytt årsmöte lördagen 28 mars […]

Comments are closed.