Save the date: 10 mars – FemPowerUp! Turnering för kvinnor – e-sportevent för alla.

Save the Date
FemPowerUp! – turneringen
10 mars 2018

Är du tjej/kvinna och spelar Counter Strike: Global Offensive? League of Legends? Overwatch? Eller Super Smash Bros 4? Då har Malmö e-sport eventet för dig. FemPowerUp! är Malmö e-sports nya satsning på att öka kvinnors representation inom e-sportande. Turneringen är ett event i samband med Internationella Kvinnodagen. Platsen är Malmö e-sportcenter (Bangatan 7) och eventet är öppet för alla, men tävlingarna är till internationella kvinnodagens ära endast öppna för tjejer/kvinnor.

Turneringen är en kick-off för föreningens regelbundna verksamhet för kvinnor och hbtq-personer, dvs. underrepresenterade e-sportare. Verksamheten, EmPowerUp!, är tisdagar kl. 15-18 med start den 13e mars.

Skriv upp datumen i din kalender och håll utkik efter mer info på malmoesport.se, eller Malmö e-sports flöden på Facebook, Instagram och Twitter. Vi finns som @malmoesport överallt.


FemPowerUp! och EmPowerUp! är en satsning inom ramen för projektet Digital Social Fritid som drivs av Malmö e-sport i samarbete med Spelens Hus och Sverok Skåne. Projektet finansieras med medel från Malmö Stad och Arvsfonden.

Kommentera