Super smash bros Melee improvement camp

Vill du lära dig spela ett kul, utmanande och djupt spel? Eller kanske fördjupa existerande kunskaper i Smash?

Under helgen 31/8-1/9 kommer en bootcamp hållas på Malmö E-sport Center på Bangatan 7, möjlighet för övernattning finns.
Lokalerna öppnar 10:00 och vi drar igång runt 12:00, på söndagen spelar vi tills vi tröttnar.

Här kommer vi att träna lite mer medvetet än vad vi vanligvis gör (våra vanliga träffar är måndagar och onsdagar på eftermiddagen). Detta innebär att titta på våra matcher med hjälp av inspelningsprogram och analysera våra beslut under matcherna för att öka våran förståelse för spelet. Analysdelen är mer riktat till erfarna spelare då SSBM (Super smash bros Melee) har ett ganska högt krav på tekniska färdigheter innan ”meta-gamet” kan utforskas ordentligt. Detta löser vi genom att det kommer finnas TV-apparater dedikerade för träning av teknisk förmåga och erfarna spelare som är redo att hjälpa dig med det nästa steget i din utveckling.

Utöver denna huvuddel av evenemanget kommer även Kyan från LVLUP-EMC hålla en föreläsning/workshop om hälsa och mental träning inom gaming. Vi kommer även hålla en turnering på söndagen där man kan testa sina färdigheter man samlat på sig under helgen.

Har du några frågor kan du skriva ett inlägg här eller besöka våran facebooksida Smash i Skåne.